N

Uw dealer van het merk Hobby & Fendt

010 – 511 23 48

Caravan inkoop en caravan bemiddeling

Caravan inkoop en caravan bemiddeling

Als u uw caravan snel en betrouwbaar wilt verkopen en omzetten in contant geld, is Maat Caravans Recreatie B.V. al ruim 25 jaar het beste adres. Als BOVAG, FOCWA en RDW erkend bedrijf met een eigen werkplaats, bieden we u als verkopende partij en de kopende partij gemak en zekerheid bij de verkoop en aanschaf van een gebruikte toercaravan, vouwwagen of camper.

Inkoop: (snelste methode): We komen met u een bedrag overeen waarvoor we de caravan of vouwwagen direct inkopen, vrijwaren en aan u uitbetalen. Doordat we hiermee zelf het risico van de verkoop nemen, ligt het bedrag dat u ontvangt vaak iets lager dan het bedrag dat u ontvangt bij bemiddeling.

Bemiddeling: We komen met u een bedrag overeen waarvoor u de caravan of vouwwagen aan ons wilt verkopen en wij bepalen dan zelf een vraagprijs die onze kosten dekt. Er zal pas uitbetaling aan u plaatsvinden bij de daadwerkelijke verkoop van de caravan of camper aan derden. Wij zorgen voor het representatief houden, advertenties en activiteiten. Indien wij er niet in slagen de caravan of camper voor u te verkopen, zijn er voor u géén kosten. No cure, No pay!

Vink hieronder aan welke verkoopmethode uw voorkeur heeft en vul de benodigde gegevens in. We nemen dan z.s.m. contact met u op.

Inkoop en bemiddeling

Inkoop of bemiddeling

Gegevens caravan

12 + 7 =